En god og energivenlig erstatning for din eksisterende varmekilde

Grøn energi illustration
En god og energivenlig erstatning for din eksisterende varmekilde
Henrik Andersen
-
25/08/2022
-

En luft til vand varmepumpe er blevet et populært valg af varmekilde i Danmark. Varmepumpen anvender nemlig den energi, der er i den omgivende luft, til at opvarme både brugsvandet og boligens radiatorer eller gulvvarme. På den måde kan en luft til vand varmepumpe være med til at reducere din boligs CO2-udledning markant, ligesom en luft til vand varmepumpe kan spare dig for mange penge på varmeregningen.

Du sparer penge på varmeregningen

En luft til vand varmepumpe er en af de mest effektive og økonomiske måder at opvarme dit hus på. Luft til vand varmepumper udnytter nemlig den energi, der allerede eksisterer i den omgivende luft. På den måde kan du spare mange penge på din varmeregning, da det ikke kræver nær så meget el. Har man eksempelvis et gammelt oliefyr som sin nuværende varmekilde, kan man i mange tilfælde søge om tilskud til køb af en luft til vand varmepumpe. Man kan få et tilskud, der svarer til 20 procent af varmepumpens pris, så det er værd at tage med i sine overvejelser. 
 

En god og energivenlig erstatning for din eksisterende varmekilde

En luft til vand varmepumpe er også en energivenlig og miljøvenlig erstatning for din eksisterende varmekilde. En luft til vand varmepumpe vil typisk have en COP på 3-5, hvilket betyder, at den producerer 3-5 gange så meget energi, som den forbruger. Dette gør varmepumpen meget energieffektiv og økonomisk i drift. Luft til vand varmepumper kan anvendes i alle typer af boliger – både store som små – og passer derfor perfekt ind i ethvert hus.

Nemt at indhente tilbud

En luft til vand varmepumpe vil sikre dig en lang række fordele, og derfor kan det godt betale sig at indhente flere tilbud på en luft til vand varmepumpe, inden du køber en. På den måde kan du nemlig finde den helt rigtige model til din bolig og samtidig få den bedste pris på markedet. Det er både nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud på en luft til vand varmepumpe, og du sikrer dig den bedste varmepumpe til den bedste pris. Du kan med fordel også forhøre dig hos venner og familie, der har erfaringer med en luft til vand varmepumpe.

Luft til vand varmepumper har altså mange fordele. De er energieffektive og kan derfor spare dig for mange penge på din varmeregning. De er også meget støjsvage sammenlignet med mange andre varmepumper, så du kan roligt have den kørende, selvom du sover.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!